* Reuring 2016EvenementPurmerend

Bloedhete opening van Burnt Out Punks op Reuring 2016 Purmerend

PURMEREND – Het Reuring Festival is een dag eerder gestart ter ere van het jubileumjaar, deze spectaculaire opening is door de Zweedse groep de Burnt Out Punks op de Koemarkt verzorgd in nauwe samenwerking met theater de Purmaryn die hiermee hun 25-jarige jubileum feestelijk afsluiten.

The Stockholm Syndrome is hardcore circus dat je blik van begin tot eind gevangen houdt. Komisch en tegendraads, een explosief onderzoek naar de grenzen van wat nog normaal is. Na Zweden plat gepeeld te hebben veroveren de Burnt Out Punks nu de ene na de andere stad in Europa. Een vurig spektakel dat zijn weerga niet kent.

Burnt Out Punks is een collectief van knettergekke circusartiesten, (pyro) technici en theatermakers met een gedeelde passie voor vuur en entertainment.

Foto’s: Haico Kats

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.