14.4 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomeRegionaalNieuwe digitale beeldbank met de mooiste plekken in Noord-Holland

Nieuwe digitale beeldbank met de mooiste plekken in Noord-Holland

Purmerend – MOOI Noord-Holland nodigt iedereen uit om samen te bouwen aan een geheel nieuwe beeldbank van de allermooiste plekken in Noord-Holland.

In de collectie MOOI in Noord-Holland komen de mooiste plekken samen. Van tuinhek tot polder, van kozijn tot kanaal: de plek kan groot, klein, gebouw of landschap zijn. Het kan een plek zijn die gewoon mooi is, of een die vertelt wat is geweest: een persoonlijke herinnering of onze gezamenlijke geschiedenis. Maar het kan ook iets van nu zijn, iets nieuws dat als gids zou kunnen dienen voor de toekomst. Er zijn slechts twee criteria voor uw inzending: de plek is zichtbaar in de openbare ruimte en zelf gezien.

Uit alle inzendingen kunnen we deelcollecties destilleren: de mooiste stolpboerderijen, de meest gewaardeerde plekken van Purmerend, de mooiste voorbeelden van de Amsterdamse School. Elke inzending draagt hieraan bij; de collectie MOOI in Noord-Holland is een museum met vele routekaarten en steeds meer zalen. De collectie biedt een schat aan informatie en inspiratie voor plannenmakers en beleidsmakers; voor de overheid én voor u.

Om in te zenden of voor meer informatie, ga naar www.collectiemooi.nl

Over MOOI Noord-Holland

MOOI Noord-Holland adviseurs omgevingskwaliteit is een onafhankelijke en niet-commerciële adviesorganisatie op het gebied van landschap, stedenbouw, architectuur en cultuurhistorie in Noord-Holland. De MOOI Noord-Holland adviseurs slaan een brug tussen regelgeving, beleid en gewenste veranderingen. Van een kleine verbouwing tot een grote stedelijke of landschappelijke ingreep. Altijd vanuit het publieke belang.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
14.4 ° C
15.1 °
13.9 °
81 %
2.2kmh
84 %
za
16 °
zo
19 °
ma
23 °
di
21 °
wo
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.