112Purmerend

Drugsdealer aangehouden

Purmerend – Op de Gaffelstraat heeft de politie maandagavond laat een 28-jarige Purmerender aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

De politie kwam de man op het spoor na een melding van verdacht gedrag. Een oplettende bewoner zag de man op straat heen en weer lopen en vond dat het nogal verdacht dat de man bij woningen naar binnen keek. De gealarmeerde agenten zagen de man even later op een scooter met gedoofde lichten rijden en hielden hem staande. Bij nadere controle bleek dat de bestuurder in het bezit was van een zakje hennep een meerdere bolletjes cocaïne. Ook had de man een aardig bedrag aan contant geld bij zich. Het geld en de drugs zijn in beslag genomen en de man is meegenomen voor verhoor.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.