5.5 C
Purmerend
woensdag 17 april 2024
Home112Drugsdealer aangehouden

Drugsdealer aangehouden

Purmerend – Op de Gaffelstraat heeft de politie maandagavond laat een 28-jarige Purmerender aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. De politie kwam de man op het spoor na een melding van verdacht gedrag.

Een oplettende bewoner zag de man op straat heen en weer lopen en vond dat het nogal verdacht dat de man bij woningen naar binnen keek. De gealarmeerde agenten zagen de man even later op een scooter met gedoofde lichten rijden en hielden hem staande. Bij nadere controle bleek dat de bestuurder in het bezit was van een zakje hennep een meerdere bolletjes cocaïne.

Ook had de man een aardig bedrag aan contant geld bij zich. Het geld en de drugs zijn in beslag genomen en de man is meegenomen voor verhoor.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
5.5 ° C
7.2 °
4.4 °
79 %
0.9kmh
71 %
wo
9 °
do
10 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.