* HorecaPurmerend

Eetsalon Mokum blijft toch open

Purmerend – Eetsalon Mokum aan de Breedstraat 22 blijft toch open. Dit geeft eigenaar Michael aan. “Er is zo te zien nog veel ruimte. Dus gaan we gewoon door. Iedereen is welkom in onze zaak.”

Afgelopen zaterdag melde RegioPurmerend dat eetsalon Mokum na het grote ontbijtevent van zondag j.l. definitief de deuren zou sluiten. “achteraf gezien was de mededeling aan jullie veels te voorbarig.”, geeft Michael aan.

U vindt eetsalon Mokum aan de Breedstraat 22 in Purmerend. Een verslag van deze mooie zaak vindt u hier: http://regiopurmerend.nl/2016/03/30/even-voorstellen-eetsalon-mokum-in-purmerend/


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Permalink wat een kutopmerking het is als ondernemer heel moeilijk om je hoofd boven water tehouden

  2. Ha, en zo kom je dus makkelijk tweemaal in het nieuws!
    Goed gedaan Mokum!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: