CultuurEvenementPurmerend

Open Podium in het Amfi-theater

Purmerend – #POP zoekt de parels en ruwe diamanten uit Purmerend. Toen Bert een aantal maanden geleden hoorde, dat het voortbestaan van het Amfitheater in Leeghwaterpark op losse schroeven stond, besloot de Purmerendse taxi-chauffeur dat het tijd was voor actie. Hij kwam met het idee om een open podium te organiseren in het openluchttheater.

Zijn idee werd goed ontvangen door de Gemeente en inmiddels zijn Bert en zijn team onder de naam POP (Purmerend Open Podium, red.) druk bezig met de voorbereidingen voor de open podia. De eerste editie zal plaatsvinden op woensdag 17 augustus 2016. De tweede datum staat gepland voor woensdag 14 september. Beide avonden duren van 19:30 tot omstreeks 22:30. Indien de eerste twee edities een succes zijn, wil Bert in 2017 doorgaan met het organiseren van nieuwe Open Podia in het Amfitheater.

Iedereen kan zich inschrijven. Van jong tot oud. Gewoon voor de podiumervaring of omdat je stiekum hoopt op een doorbraak. En wat je wilt laten zien mag je helemaal zelf weten. Dans, zang, muziek, toneel, cabaret, een gedicht of zelfs gewoon een goede mop. Alles is toegestaan.

Het is geen competitie, er zijn geen winnaars, geen prijzen. Gewoon een leuke avond en applaus van het publiek.

Toegang is gratis. En je mag een eigen picknickmand of koelbox meenemen voor de nodige versnaperingen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via [email protected] of even een kijkje nemen op de facebookpagina van POP.

Ook als je mee wilt werken als vrijwilliger ben je van harte uitgenodigd om contact met POP op te nemen.

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.