* ZakelijkPurmerend

Segers bouw- en timmerwerken vestigt zich op Baanstee-Noord

Purmerend – André Segers Bouw- en Timmerwerken bouwt een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Baanstee-Noord. Het bedrijf is gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden voor zowel de consument als de zakelijke markt. De nieuwe vestiging op het bedrijventerrein is aan de Binnenzeestraat.

Nieuwe ondernemers zijn welkom in Purmerend. Purmerend biedt, met ruim 80.000 inwoners, uitstekende kansen voor nieuwe en bestaande bedrijvigheid. De strategische ligging ten opzichte van de (lucht)haven en Amsterdam, het aanbod van goed geschoolde werknemers en het gevarieerde aanbod van vestigingslocaties dragen hier positief aan bij. De gemeente faciliteert ondernemers bij hun zoektocht naar een geschikte vestigingslocatie en de realisatie van nieuwbouw.

Baanstee-Noord is het nieuwste bedrijventerrein van Purmerend. Dit in Noord-Holland strategisch gelegen terrein, biedt aan diverse types bedrijven ruimte voor vestiging. Baanstee-Noord is uitstekend bereikbaar en ligt nabij rijksweg A7, op nog geen kwartier rijden van Amsterdam en nog geen half uur rijden van Schiphol.

Voor Segers biedt de locatie aan de Binnenzeestraat voldoende ruimte voor de huidige en toekomstige activiteiten. De kavel van Segers is circa 1.116 m² groot. Segers is voor de bedrijfsvestiging op het bedrijventerrein begeleid door het verkoopteam Baanstee-Noord van de gemeente.

Meer informatie over Baanstee-Noord is te vinden op www.baansteenoord.com


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.