11.4 C
Purmerend
dinsdag 26 maart 2024
Home* ZakelijkSegers bouw- en timmerwerken vestigt zich op Baanstee-Noord

Segers bouw- en timmerwerken vestigt zich op Baanstee-Noord

Purmerend – André Segers Bouw- en Timmerwerken bouwt een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Baanstee-Noord. Het bedrijf is gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden voor zowel de consument als de zakelijke markt. De nieuwe vestiging op het bedrijventerrein is aan de Binnenzeestraat.

Nieuwe ondernemers zijn welkom in Purmerend. Purmerend biedt, met ruim 80.000 inwoners, uitstekende kansen voor nieuwe en bestaande bedrijvigheid. De strategische ligging ten opzichte van de (lucht)haven en Amsterdam, het aanbod van goed geschoolde werknemers en het gevarieerde aanbod van vestigingslocaties dragen hier positief aan bij. De gemeente faciliteert ondernemers bij hun zoektocht naar een geschikte vestigingslocatie en de realisatie van nieuwbouw.

Baanstee-Noord is het nieuwste bedrijventerrein van Purmerend. Dit in Noord-Holland strategisch gelegen terrein, biedt aan diverse types bedrijven ruimte voor vestiging. Baanstee-Noord is uitstekend bereikbaar en ligt nabij rijksweg A7, op nog geen kwartier rijden van Amsterdam en nog geen half uur rijden van Schiphol.

Voor Segers biedt de locatie aan de Binnenzeestraat voldoende ruimte voor de huidige en toekomstige activiteiten. De kavel van Segers is circa 1.116 m² groot. Segers is voor de bedrijfsvestiging op het bedrijventerrein begeleid door het verkoopteam Baanstee-Noord van de gemeente.

Meer informatie over Baanstee-Noord is te vinden op www.baansteenoord.com



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.4 ° C
12.8 °
10.5 °
68 %
3.1kmh
100 %
di
13 °
wo
12 °
do
9 °
vr
12 °
za
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.