10 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home112Wielrenner gezocht na tiener k.o. slaan

Wielrenner gezocht na tiener k.o. slaan

Purmerend – Op woensdag 8 juni fietsten vier jongens van 12 en 13 jaar rond 17.45 uur over de Nieuwe Purmerlanderrijweg. Uit tegenovergestelde richting kwam een wielrenner aanrijden. Toen hij de fietsers passeerde gaf hij de buitenste fietser een vuistslag.

De 13-jarige fietser kwam hierdoor ten val waardoor zijn vrienden naast hem ook ten val kwamen. De 13-jarige jongen raakte met zijn hoofd de trapper van de wielrenner en raakte hierdoor kort bewusteloos. Hij liep een gekneusde kaak op en had diverse schaafwonden. Hij is ter behandeling naar de eerste hulp in het ziekenhuis geweest. De wielrenner heeft wel omgekeken maar is doorgefietst.

De politie wil graag achter de identiteit van de wielrenner komen. Van hem zijn beelden beschikbaar. We willen hem echter graag in de gelegenheid stellen zichzelf eerst te melden. Ook getuigen die informatie hebben over het incident kunnen zich melden bij de politie in Purmerend op 0900-8844 (lokaal tarief).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,547VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
10 ° C
11.7 °
8.3 °
70 %
2.2kmh
33 %
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
10 °
ma
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.