112Purmerend

Wielrenner gezocht na tiener k.o. slaan

Purmerend – Op woensdag 8 juni fietsten vier jongens van 12 en 13 jaar rond 17.45 uur over de Nieuwe Purmerlanderrijweg. Uit tegenovergestelde richting kwam een wielrenner aanrijden. Toen hij de fietsers passeerde gaf hij de buitenste fietser een vuistslag.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De 13-jarige fietser kwam hierdoor ten val waardoor zijn vrienden naast hem ook ten val kwamen. De 13-jarige jongen raakte met zijn hoofd de trapper van de wielrenner en raakte hierdoor kort bewusteloos. Hij liep een gekneusde kaak op en had diverse schaafwonden. Hij is ter behandeling naar de eerste hulp in het ziekenhuis geweest. De wielrenner heeft wel omgekeken maar is doorgefietst.

De politie wil graag achter de identiteit van de wielrenner komen. Van hem zijn beelden beschikbaar. We willen hem echter graag in de gelegenheid stellen zichzelf eerst te melden. Ook getuigen die informatie hebben over het incident kunnen zich melden bij de politie in Purmerend op 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by