112Purmerend

Wielrenner gezocht na tiener k.o. slaan

Purmerend – Op woensdag 8 juni fietsten vier jongens van 12 en 13 jaar rond 17.45 uur over de Nieuwe Purmerlanderrijweg. Uit tegenovergestelde richting kwam een wielrenner aanrijden. Toen hij de fietsers passeerde gaf hij de buitenste fietser een vuistslag.

De 13-jarige fietser kwam hierdoor ten val waardoor zijn vrienden naast hem ook ten val kwamen. De 13-jarige jongen raakte met zijn hoofd de trapper van de wielrenner en raakte hierdoor kort bewusteloos. Hij liep een gekneusde kaak op en had diverse schaafwonden. Hij is ter behandeling naar de eerste hulp in het ziekenhuis geweest. De wielrenner heeft wel omgekeken maar is doorgefietst.

De politie wil graag achter de identiteit van de wielrenner komen. Van hem zijn beelden beschikbaar. We willen hem echter graag in de gelegenheid stellen zichzelf eerst te melden. Ook getuigen die informatie hebben over het incident kunnen zich melden bij de politie in Purmerend op 0900-8844 (lokaal tarief).

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.