* RecreatieRegionaal

ZomerZwemAbonnement Leeghwaterbad

Purmerend – Het zwembad in Purmerend maakt met een voordelig abonnement recreatief zwemmen in de zomervakantie aantrekkelijk als sportief vakantievermaak. Met het ZomerZwemAbonnement kan de waterliefhebber vanaf maandag 11 juli tot en met zondag 4 september tijdens de openstellingstijden acht weken onbeperkt recreatief zwemmen en gebruik maken van de speelweide.

Het ZomerZwemAbonnement kan elk moment ingaan, de voorverkoop is gestart. Voor 35 euro geeft het persoonsgebonden abonnement bovendien maandag 15 tot en met vrijdag 19 én maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus 2016 ook toegang tot de ZomerPurVak in het Spurd-Leeghwaterbad en vrijdagavond 15 juli en 19 augustus tot de AquaDisco!. Manager Freek Eshuis: ‘De speelweide is ideaal voor zongenieters en voor sportieve kinderen en volwassenen. Op het veld staan speelmateriaal en vele tientallen stoelen en banken. Er is buiten het zwembadgebouw een ondiep, apart baby/peuter/kleuterbad van 150 m2 met diverse speelobjecten. Vanuit het recreatiebad is er via een opening in de wand van het zwembadgebouw direct toegang tot een buitengelegen relatief klein maar diep uitzwembad.’

In de zomervakantie is het recreatiebad maandag tot en met vrijdag open tussen 10.00 uur en 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het sportbad is maandag tot en met vrijdag bovenop de gewone openstellingtijden extra open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf maandag 29 augustus gelden voor recreatief zwemmen weer de gewone openingstijden.

Normaal kost recreatief zwemmen € 4,95 per keer, woensdagmiddag en zaterdag kost dat € 4,45. Bij het ZomerZwemAbonnement is een toegangspas noodzakelijk, wie er geen heeft betaalt € 8,50. Bij inlevering van de pas ontvangt men vijf euro terug.

Purmerenders met een klein inkomen en die aan de voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor een vergoeding van het ZomerZwemAbonnement door de gemeente Purmerend. Voor nadere informatie over de regeling MeerDoen kan men kijken op de website van de gemeente Purmerend of maandag tot en met vrijdag bellen met (0299) 452 452.

Foto: Aangeleverd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.