* Edam-Volendam* Zuidoostbeemster112

Volendammer (18) omgekomen bij gruwelijk ongeval

Zuidoostbeemster – Een 18-jarige Volendammer is bij een eenzijdig verkeersongeval op de Oostdijk zaterdagochtend rond 01.45 uur om het leven gekomen. De jongeman zat bij een 20-jarige Purmerender, als passagier in de auto.

De bestuurder reed op de Oostdijk in de richting van Oosthuizen. Daar is het voertuig tegen een boom gereden en in de brand gevlogen. De bestuurder kon uit de auto komen, dat lukte het slachtoffer helaas niet.

De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht en van hem is een bloedproef afgenomen. Duikers hebben nog gezocht naar andere inzittenden, doch later bleek dat die er niet waren.
Door Verkeersongevallen Analyse van de politie wordt een nader onderzoek ingesteld naar de precieze toedracht van dit ongeval.

Steuntje in de rug – Koop lokaal
Kan jij ook een steuntje in de rug gebruiken? Kijk dan hier!

Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Bekijk ook
Close
Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.