* Edam-Volendam* Zuidoostbeemster112

Volendammer (18) omgekomen bij gruwelijk ongeval

Zuidoostbeemster – Een 18-jarige Volendammer is bij een eenzijdig verkeersongeval op de Oostdijk zaterdagochtend rond 01.45 uur om het leven gekomen. De jongeman zat bij een 20-jarige Purmerender, als passagier in de auto.

De bestuurder reed op de Oostdijk in de richting van Oosthuizen. Daar is het voertuig tegen een boom gereden en in de brand gevlogen. De bestuurder kon uit de auto komen, dat lukte het slachtoffer helaas niet.

De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht en van hem is een bloedproef afgenomen. Duikers hebben nog gezocht naar andere inzittenden, doch later bleek dat die er niet waren.
Door Verkeersongevallen Analyse van de politie wordt een nader onderzoek ingesteld naar de precieze toedracht van dit ongeval.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.