18.5 C
Purmerend
donderdag 8 juni 2023
Home112Hennepkwekerij aangetroffen op Baanstee

Hennepkwekerij aangetroffen op Baanstee

Purmerend – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan de Magneet. De agenten roken tijdens hun surveillance een sterke henneplucht rond het pand. Ook zagen zij dat de deur was geforceerd, een slot en een blad van een hennepplant op de grond lagen.

De politie heeft daarna onderzoek ingesteld in het pand. Hier werden 300 potten met hennepstengels en restanten van de planten aangetroffen. Ook lagen er meerdere goederen in het pand die gebruikt kunnen worden voor een hennepplantage. Tevens is er sprake van diefstal van stroom. Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie doet nader onderzoek.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,326FansLike
2,236VolgersVolg
1,592VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
18.5 ° C
20.6 °
17.2 °
73 %
2.7kmh
4 %
do
21 °
vr
24 °
za
25 °
zo
25 °
ma
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.