112Purmerend

Hennepkwekerij aangetroffen op Baanstee

Purmerend – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan de Magneet. De agenten roken tijdens hun surveillance een sterke henneplucht rond het pand. Ook zagen zij dat de deur was geforceerd, een slot en een blad van een hennepplant op de grond lagen.

De politie heeft daarna onderzoek ingesteld in het pand. Hier werden 300 potten met hennepstengels en restanten van de planten aangetroffen. Ook lagen er meerdere goederen in het pand die gebruikt kunnen worden voor een hennepplantage. Tevens is er sprake van diefstal van stroom. Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie doet nader onderzoek.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.