112Purmerend

Hennepkwekerij aangetroffen op Baanstee

Purmerend – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan de Magneet. De agenten roken tijdens hun surveillance een sterke henneplucht rond het pand. Ook zagen zij dat de deur was geforceerd, een slot en een blad van een hennepplant op de grond lagen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De politie heeft daarna onderzoek ingesteld in het pand. Hier werden 300 potten met hennepstengels en restanten van de planten aangetroffen. Ook lagen er meerdere goederen in het pand die gebruikt kunnen worden voor een hennepplantage. Tevens is er sprake van diefstal van stroom. Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie doet nader onderzoek.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by