15.9 C
Purmerend
dinsdag 21 mei 2024
Home1122 jongens van 15 aangehouden

2 jongens van 15 aangehouden

Purmerend – Op dinsdag 5 juli, net na het middaguur, zagen agenten van de politie Purmerend 2 jongens op een bromscooter rijden zonder daarbij gebruik te maken van de verplichte helm. Ook reden de jongens hard en haalde gevaarlijke manoeuvres uit met het voertuig. De agenten gaven de mannen een teken tot stoppen waar niet aan werd voldaan.

Na kort gebruik te maken van de optische en geluidssignalen kon de bromscooter tot stoppen worden gedwongen. Na controle bleken beide jongens 15 jaar oud te zijn en de bestuurder niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Daar de jongens geen papieren bij zich hadden bleek, na een kort onderzoek, dat de bromfiets weeks ervoor was gestolen in Purmerend. Beide jongens zijn aangehouden terzake diefstal en/of heling. Ook zullen er bekeuringen worden uitgeschreven voor het niet dragen van een helm, rijden zonder rijbewijs en het niet kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs.

Zowel het in gevaar brengen van medeweggebruikers, als heling en/of diefstal wordt door de politie streng tegen opgetreden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.9 ° C
17.8 °
15 °
81 %
4.9kmh
100 %
di
17 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.