5.7 C
Purmerend
vrijdag 27 januari 2023
Home* RTVNKT week bij RTV Purmerend

NKT week bij RTV Purmerend

Purmerend – Iedere twee jaar schrijft artistiek leider, Jeroen Man, voor de NKT Theaterschool (NKT) in Purmerend een musical. Deze musical wordt uitgevoerd door alle 600 leerlingen in Theater de Purmaryn en wordt, verdeeld over tien voorstellingen, bezocht door zo’n 5500 bezoekers. Alle musicals hebben een specifiek thema en zijn door het NKT geregistreerd. RTV Purmerend, de lokale radio en televisiezender van Purmerend, zendt deze musicals volgende week uit in de ‘NKT-week’.

Iedere dag is er een andere musical met een ander thema. De volgende musicals worden uitgezonden: Ik word een ster!? (thema: theater) , Door de ogen van Niels (thema: fantasie), Daar gaat Niels! (Thema: Pesten), Ciao Bella! (thema: liefde) , Het wonder van Heilige Dorothea (thema: geloof) en de meest recente musical – Vier het Leven, Fien! (thema: leven en dood)

De musicals zijn om 17:00 en 19:00 te zien op kanaal 336 bij KPN, Ziggo kanaal 36 of via de webstream op www.rtvpurmerend.nl.

Foto: RTV Purmerend.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,207FansLike
2,236VolgersVolg
1,547VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
5.7 ° C
7 °
4.6 °
91 %
1.8kmh
25 %
vr
6 °
za
6 °
zo
7 °
ma
8 °
di
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.