* RTVPurmerend

NKT week bij RTV Purmerend

Purmerend – Iedere twee jaar schrijft artistiek leider, Jeroen Man, voor de NKT Theaterschool (NKT) in Purmerend een musical. Deze musical wordt uitgevoerd door alle 600 leerlingen in Theater de Purmaryn en wordt, verdeeld over tien voorstellingen, bezocht door zo’n 5500 bezoekers. Alle musicals hebben een specifiek thema en zijn door het NKT geregistreerd. RTV Purmerend, de lokale radio en televisiezender van Purmerend, zendt deze musicals volgende week uit in de ‘NKT-week’.

Iedere dag is er een andere musical met een ander thema. De volgende musicals worden uitgezonden: Ik word een ster!? (thema: theater) , Door de ogen van Niels (thema: fantasie), Daar gaat Niels! (Thema: Pesten), Ciao Bella! (thema: liefde) , Het wonder van Heilige Dorothea (thema: geloof) en de meest recente musical – Vier het Leven, Fien! (thema: leven en dood)

De musicals zijn om 17:00 en 19:00 te zien op kanaal 336 bij KPN, Ziggo kanaal 36 of via de webstream op www.rtvpurmerend.nl.

Foto: RTV Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.