* RTVPurmerend

NKT week bij RTV Purmerend

Purmerend – Iedere twee jaar schrijft artistiek leider, Jeroen Man, voor de NKT Theaterschool (NKT) in Purmerend een musical. Deze musical wordt uitgevoerd door alle 600 leerlingen in Theater de Purmaryn en wordt, verdeeld over tien voorstellingen, bezocht door zo’n 5500 bezoekers. Alle musicals hebben een specifiek thema en zijn door het NKT geregistreerd. RTV Purmerend, de lokale radio en televisiezender van Purmerend, zendt deze musicals volgende week uit in de ‘NKT-week’.

Iedere dag is er een andere musical met een ander thema. De volgende musicals worden uitgezonden: Ik word een ster!? (thema: theater) , Door de ogen van Niels (thema: fantasie), Daar gaat Niels! (Thema: Pesten), Ciao Bella! (thema: liefde) , Het wonder van Heilige Dorothea (thema: geloof) en de meest recente musical – Vier het Leven, Fien! (thema: leven en dood)

De musicals zijn om 17:00 en 19:00 te zien op kanaal 336 bij KPN, Ziggo kanaal 36 of via de webstream op www.rtvpurmerend.nl.

Foto: RTV Purmerend.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....