112Purmerend

Man met geweld van tas met geld beroofd

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een diefstal met geweld die plaatsvond in de nacht van woensdag op donderdag, om 04.57 uur, aan de Overlanderstraat.

Het slachtoffer, een 68 jarige man uit Purmerend, werd van achteren vastgegrepen, voelde een klap tegen zijn achterhoofd en viel vervolgens tegen een deur aan. Hij had een tas met een hoeveelheid geld bij zich die van hem werd afgenomen. Drie mannen zijn weggerend. Bent u getuige geweest van de diefstal met geweld in vereniging of heeft u andere relevante informatie die de recherche verder kan helpen met het onderzoek? Neemt u dan contact op met 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.