Purmerend

Nieuw! SportBSO in Weidevenne

Purmerend – Elke dag lekker sporten! Per 29 augustus start Kinderopvang Purmerend met een dagelijkse SportBSO in Weidevenne. Op de velden van FC Purmerend kunnen kinderen deelnemen aan een breed aanbod sport- en spelactiviteiten. Een team van pedagogisch sportmedewerkers begeleidt de kinderen op deze speciale buitenschoolse opvang.

Corine Laurant, directeur-bestuurder van Kinderopvang Purmerend: “Wij vinden sport en bewegen belangrijk voor kinderen. Het is gezond, leuk en helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun talent. Door deze activiteiten nu aan te bieden bij een SportBSO ontwikkelen zij zich op motorisch, fysiek en sociaal vlak. Ook voor de medewerkers is dit een nieuwe uitdaging die past bij hun achtergrond en interesses.”

De voorzitter van FC Purmerend, Patrick Leussink, vertelt: “Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en wij onderkennen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door onze accommodatie ter beschikking te stellen aan Stichting Kinderopvang Purmerend. Wij kunnen zo kinderen die, net als wij, sporten en bewegen erg belangrijk vinden de gelegenheid en mogelijkheid bieden om dit naar hartenlust te doen in de Weidevenne”.

Bij de SportBSO worden dagelijks andere activiteiten aangeboden zoals hockey, voetbal, honkbal, estafette, trefballen, frisbeeën, tafeltennis, volleyballen, bootcamp etc. Bij slechter weer is er ook een binnenlocatie. Deze BSO is voor kinderen van 8 jaar en ouder die op school zitten in de Weidevenne, meer informatie over deze BSO leest u hier.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.