112Purmerend

Beveiliger mishandeld op Electronic Picnic

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zaterdagavond plaats vond in het Leeghwaterpark.

Rond 23:00 uur werd in het park een 47-jarige man mishandeld door een groepje onbekenden. Het slachtoffer was als beveiliger werkzaam tijdens het dans-evenement dat op zaterdag plaats vond. De man was juist op een melding afgekomen dat er bij de toiletten op het evenemententerrein een meisje zou zijn geslagen. Toen de beveiliger en zijn collega’s aankwamen, zagen zij drie personen wegrennen. Vervolgens wilden zij de vluchtende personen tegen gehouden. Zij verzetten zich echter hevig en sloegen en schopten daarbij een van de beveiligers tegen het hoofd.

Eén van de verdachten, een 26-jarige Purmerender, is aangehouden en meegenomen voor verhoor. Naar de overige twee verdachten is de politie nog op zoek. Van het meisje/de jonge vrouw die zou zijn geslagen, is geen identiteit bekend. De politie wil daarom graag in contact komen met het slachtoffer. Kent u het meisje of heeft u meer informatie, neem dan contact op met de politie in Purmerend.

Getuigenoproep

Ook mensen die getuigen zijn geweest van de mishandeling of meer informatie hebben over de mogelijke daders, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Purmerend. Mogelijk hebben omstanders foto’s of filmpjes gemaakt ten tijde van de mishandeling. Dergelijke beelden kunnen van grote waarde zijn bij het onderzoek. De politie verzoekt dan ook om film- of fotomateriaal op te sturen. Bij het uploaden van de beelden kunt u gebruik maken van een digitaal meldformulier.

De politie in Purmerend is telefonisch te bereiken via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan ook: via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.