12.1 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home112Bromfietser moet brommer inleveren na aanrijding

Bromfietser moet brommer inleveren na aanrijding

Purmerend – Op het Evenaarspad in Purmerend is zondagmiddag rond 16 uur een 21-jarige bromfietser uit Zaandam tegen een 13-jarige fietser uit Purmerend aangereden. Volgens een getuige zou de bromfietser de jonge fietser na de aanrijding hebben bedreigd waarna hij was weggereden.

Na onderzoek werden de brommer en zijn bestuurder korte tijd later in de omgeving van de Waterlandlaan aangetroffen. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt voor bedreiging en het verlaten van de plaats van het ongeval. De Zaandammer was bovendien niet in het bezit van een rijbewijs. De man is hiervoor al drie keer eerder bekeurd. Deze keer namen de agenten zijn brommer in beslag.

De jonge fietser uit Purmerend wist zelf naar huis te rijden op zijn beschadigde fiets.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11.1 °
72 %
0.9kmh
100 %
wo
11 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.