112Purmerend

Bromfietser moet brommer inleveren na aanrijding

Purmerend – Op het Evenaarspad in Purmerend is zondagmiddag rond 16 uur een 21-jarige bromfietser uit Zaandam tegen een 13-jarige fietser uit Purmerend aangereden. Volgens een getuige zou de bromfietser de jonge fietser na de aanrijding hebben bedreigd waarna hij was weggereden.

Na onderzoek werden de brommer en zijn bestuurder korte tijd later in de omgeving van de Waterlandlaan aangetroffen. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt voor bedreiging en het verlaten van de plaats van het ongeval. De Zaandammer was bovendien niet in het bezit van een rijbewijs. De man is hiervoor al drie keer eerder bekeurd. Deze keer namen de agenten zijn brommer in beslag.

De jonge fietser uit Purmerend wist zelf naar huis te rijden op zijn beschadigde fiets.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.