15.9 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
HomePurmerendDiplomauitreiking Clusius College Purmerend

Diplomauitreiking Clusius College Purmerend

Purmerend – Van een oude T-Ford, limousines, een brandweerauto, een politieauto, rokende motoren, een schoolbus, tractoren en sportieve auto’s. Alles kwam voorbij om de geslaagde leerlingen te brengen naar de diplomauitreiking van het Clusius College. Het was een drukte van belang. Trotse ouders, opa’s en oma,s, nichten en neven, broers en zussen stonden de leerlingen op te wachten.

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, vindt u hierbij een beeldverslag. RegioPurmerend wenst alle geslaagden veel voorspoed en geluk in hun toekomstige beslissingen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.9 ° C
17.2 °
14.5 °
72 %
5.4kmh
95 %
do
18 °
vr
17 °
za
17 °
zo
20 °
ma
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.