22.2 C
Purmerend
zondag 1 oktober 2023
HomeEvenementSuper AquaDisco Zomer! in Leeghwaterbad

Super AquaDisco Zomer! in Leeghwaterbad

Purmerend – Voor het begin van de zomervakantie is er vrijdagavond 15 juli een extra editie van de AquaDisco!. Deze Super AquaDisco Zomer! is er ter gelegenheid van de zomervakantie én het evenement Zomer in het Park!. Deze extra editie van de AquaDisco! duurt bijna twee keer langer dan de voorgaande AquaDisco’s, terwijl de toegangsprijs ongewijzigd blijft. Vanaf zes uur tot half tien klinken in het recreatiebad en het doelgroepenbad swingende kinderhits en hitparadenummers. Tijdens de Super AquaDisco Zomer! zijn er dit keer ook activiteiten op de speelweide. Met een ZomerZwemAbonnement 2016 heeft men zonder betalen toegang tot de Super AquaDisco Zomer!.

Het recreatiebad van het Leeghwaterbad is vrijdag 15 juli doorlopend open tussen 10.00 uur en 21.30 uur. Vanaf 17.30 uur kunnen ouders en kinderen in de hal nadere informatie krijgen over Spurd en activiteiten in zalen, op velden en in het Leeghwaterbad voor kinderen. Te denken valt aan JeugdSportPas, BuurtSportWerk, kinderfeestjes en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). In het doelgroepenbad kunnen kinderen vanaf 18.00 uur kennismaken met BootCamp en AquaFun. Op de speelweide zijn een buikschuifbaan, een bad met ballen en twee springkussens beschikbaar. Het team van BuurtSportWerk laat zien wat sportief spelend mogelijk is. De volgende dag is er op de speelweide Zomer in het Park!.

Het dansfeest van de Super AquaDisco Zomer! begint om 18.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De AquaDisco! in het zwembad in Purmerend is er voor kinderen tot en met veertien jaar. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Jonge dansliefhebbers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via [email protected], hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 15 juli vragen aan de dj.

Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. Met een ZomerZwemAbonnement 2016 heeft men zonder betalen toegang tot de Super AquaDisco Zomer!. Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad of doelgroepenbad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt ook de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 15 juli is na de zomervakantie, vrijdagavond 19 augustus.

Win kaarten

Het Leeghwaterbad geeft 2 x 2 kaartjes via RegioPurmerend weg. Like onze Facebookpagina, deel dit bericht en geef aan waarom u deze kaarten moet hebben. A.s. donderdag maken wij de winnaars bekend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.2 ° C
25 °
18.9 °
68 %
5.8kmh
95 %
zo
22 °
ma
22 °
di
17 °
wo
17 °
do
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.