18.1 C
Purmerend
vrijdag 24 mei 2024
Home112Hennepkwekerij in huis ontdekt

Hennepkwekerij in huis ontdekt

Purmerend – Maandagochtend omstreeks 7:30 uur heeft de politie in een woning op de Bisonstraat een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning werden kweektenten met enkele honderden planten aangetroffen en in de schuur achter de woning werden zakken met hennepresten aangetroffen.

Een 45-jarige man die in het huis aanwezig was, is aangehouden. De hennepplanten zijn vernietigd en ook de kweektenten en de voor de hennepteelt gebruikte apparatuur is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Uit verder onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt.

De politie benadrukt dat het altijd belangrijk is om te bellen als er signalen zijn van een mogelijke hennepkwekerij. Ziet u dagelijks mensen bij een huis terwijl het niet bewoond wordt? Of zijn de ramen afgeplakt en voortdurend beslagen? Bel dan met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19.4 °
16.6 °
71 %
1.8kmh
96 %
vr
18 °
za
18 °
zo
21 °
ma
17 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.