8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomePurmerendWhatsApp RegioPurmerend!

WhatsApp RegioPurmerend!

Purmerend – Per vandaag is RegioPurmerend bereikbaar via Whatsapp. Door deze toevoeging kunt u nog beter met RegioPurmerend communiceren. Heeft u foto’s, video’s, tekst of andere zaken die u met ons wilt delen, voeg dan het telefoonnummer: 06-26368468 aan uw contacten en Whatsapp ons.

Tevens hebben wij per vandaag de mogelijkheid ingebouwd om berichten per whatsapp te delen. Een aanvulling die al een langere tijd op ons todo lijstje stond.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.