16.3 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendAV NEA Volharding zilveren award voor gezonde sportkantine toegekend

AV NEA Volharding zilveren award voor gezonde sportkantine toegekend

Purmerend – Het nationale Voedingscentrum heeft atletiekvereniging NEA Volharding in Purmerend als eerste in Nederland de zilveren award voor gezonde sportkantine toegekend. Dankzij de inspanningen van de enthousiaste leden van de kantinecommissie voldoet minimaal zestig procent van het aanbod aan de norm gezond. De leden en bezoekers waarderen het gevarieerde assortiment en er is duidelijk afnemende belangstelling voor minder gezonde snacks.

De enthousiaste inzet van het kantine team heeft geleid tot een snelle aanpassing van het assortiment. Het gezonde aanbod is ook een verkoopsucces. Jeugdleden helpen met het bereiden en verkopen van de gezonde snacks. In de kantine is ook keuze uit andere snacks dan gezonde snacks. Bij het opzetten van de gezonde sportkantine is NEA door Spurd ondersteund.

De uitreiking van de zilveren award voor de gezonde sportkantine gebeurt op een nog te bepalen moment in september. Bij meerdere sportverenigingen in Purmerend zijn vrijwilligers bezig om het aanbod in de kantine gezonder te maken.

AV NEA Volharding
www.avnea.nl

De Gezonde Sportkantine
http://www.gezondesportkantine.nl/

Voedingscentrum
www.voedingscentrum.nl

Spurd
www.spurd.nl

Foto: Nea VolhardingSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.3 ° C
17.3 °
15.5 °
77 %
1.8kmh
89 %
vr
18 °
za
17 °
zo
21 °
ma
22 °
di
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.