112Purmerend

Zes aanhoudingen na invallen in lopend onderzoek

Purmerend  – Op maandag 11 juli heeft de politie in verband met een lopend onderzoek invallen gedaan op negen locaties. Bij de invallen zijn zes mannen aangehouden en meerdere hennepkwekerijen aangetroffen.

De invallen vonden plaats op negen verschillende locaties in Amsterdam, IJsselstein, Volendam, Wormerveer en Purmerend. Bij de actie hielden agenten zes mannen (28, 29, twee van 30, 40 en 45 jaar) aan op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De verdachten komen uit Amsterdam, Purmerend en de Zaanstreek. Eén van hen heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Bij de doorzoekingen trof de politie vier hennepkwekerijen aan met in totaal ongeveer 2000 planten. Ook was er sprake van diefstal van stroom. De kwekerijen zijn ontruimd. De Amsterdamse politie werkte bij de invallen samen met de politie van de eenheden Midden-Nederland en Noord-Holland. Het onderzoek gaat verder en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.