15.1 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* KidstipsKidstip: volop water- en vliegerpret

Kidstip: volop water- en vliegerpret

Jawel, de zomervakantie staat voor de deur… alle scholen sluiten vrijdagmiddag hun deuren voor zes weken, alle kinderen zes weken vrij. Waarschijnlijk ben jij niet al die zes weken weg met de kinderen? Dan kun je de komende tijd veel hebben aan Go-Kids, waar je heel veel leuke dingen vindt om met de kinderen te doen. Met allerlei fijne plekken om naartoe te gaan en een agenda boordevol activiteiten. Altijd handig als je het even niet meer weet!

Twee aquadisco’s

De vakantie start vrijdagavond al goed met maar liefst twee zwembaddisco’s in onze regio. Zowel het Leeghwaterbad als De Waterdam hebben een aquadisco. Die in Purmerend is een extra editie (Super AquaDisco Zomer!), op het laatste moment ingelast. Dat vind ik dan eigenlijk wel weer jammer voor de organisatie van de Summertime Disco in Edam-Volendam.

Zomer in het Park!

Het is niet alsof ze in en om het Leeghwaterbad niet genoeg te doen hebben. Zaterdag is er immers Zomer in het Park! Dat belooft een geweldig kinderfeest te worden op de speelweide bij het zwembad. Niet alleen op het gras trouwens – zéker ook op en in het water er omheen. Er is immers een wedstrijd fierljeppen en een pieremachocelwedstrijd. Met deze twee activiteiten biedt Spurd niet alleen sportief vermaak maar tegelijk ook een lesje Nederlandse taal en historie. Nee hoor, alle gekheid op een fieljepstokje: Zomer in het Park! ziet er oprecht veelbelovend uit.

Vliegerfestijn

En wat moeten jullie zondag dan doen, na al die waterpret? Ik zou zeggen: ga een kijkje nemen bij het Vliegerfestijn in Oosthuizen die bij molen De Breek gehouden wordt tijdens Zomerroute Zeevang. Tijdens dit vliegerfestijn zijn er activiteiten voor jong en oud met natuurlijk véél vliegers. Bovendien zijn we met het waterrad en de waterpomp voor kinderen op het erf van de molen ook weer terug bij de waterpret.

Meer informatie op de agenda van Go-kids.

original

De Kidstips op RegioPurmerend worden geschreven door Anneke Ranzato, beheerder van de website Go-Kids Zaanland: de leukste uitjes, feestjes, activiteiten en opgroei-adresjes voor kids in Purmerend en omgeving (van Zaanstreek tot Waterland).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.1 ° C
16.1 °
13.9 °
78 %
1.3kmh
100 %
wo
18 °
do
20 °
vr
21 °
za
19 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.