14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home* BuitenlandReizen naar Ankara en Istanbul niet langer afgeraden

Reizen naar Ankara en Istanbul niet langer afgeraden

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Turkije aangepast. Na de mislukte poging tot staatsgreep keert de rust in Ankara en Istanbul terug. Het advies voor Ankara en Istanbul is daarom veranderd van oranje: ‘alleen noodzakelijke reizen’ naar geel: ‘let op, veiligheidsrisico’s’. 

De situatie in heel het land is nog onvoorspelbaar. Reizigers wordt geadviseerd om in heel Turkije extra alert te zijn en samenscholingen, mensenmassa’s en demonstraties te mijden. Ook is het van belang om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, via het reisadvies en via de media.

Het reisadvies voor de onvelige gebieden in het zuid-oosten van Turkije blijft ongewijzigd: oranje of rood. Reizigers kunnen op de hoogte blijven via het actuele reisadvies en via het Twitteraccount 24/7 BZ.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.