* Buitenland

Reizen naar Ankara en Istanbul niet langer afgeraden

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Turkije aangepast. Na de mislukte poging tot staatsgreep keert de rust in Ankara en Istanbul terug. Het advies voor Ankara en Istanbul is daarom veranderd van oranje: ‘alleen noodzakelijke reizen’ naar geel: ‘let op, veiligheidsrisico’s’. 

De situatie in heel het land is nog onvoorspelbaar. Reizigers wordt geadviseerd om in heel Turkije extra alert te zijn en samenscholingen, mensenmassa’s en demonstraties te mijden. Ook is het van belang om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, via het reisadvies en via de media.

Het reisadvies voor de onvelige gebieden in het zuid-oosten van Turkije blijft ongewijzigd: oranje of rood. Reizigers kunnen op de hoogte blijven via het actuele reisadvies en via het Twitteraccount 24/7 BZ.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.