2.7 C
Purmerend
vrijdag 2 december 2022

HomeEvenementDrive-in bioscoop in Purmerend

Drive-in bioscoop in Purmerend

Purmerend – Na jaren met het idee rond gelopen te hebben komt het er dan toch van. De organisatie van USA2DAY komt met een ‘Drive-in Bioscoop’ op 2, 3 en 4 september 2016 op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg en ze zien het al helemaal voor zich. Ongeveer 100 Amerikaanse/oldtimer auto’s per avond op 1 terrein en kijken naar een (autogerelateerde) film op een groot scherm van 14×10 meter.

De keuze voor alleen Amerikaanse/oldtimer auto’s is gemaakt omdat er maar plek is voor +/- 100 auto’s per avond en dan geven deze auto’s de avond en het terrein toch een beetje de extra sfeer wat de avond dan speciaal maakt. Op vrijdag 2 september draait The Dukes of Hazzard uit 2005, op 3 september Death Proof (2007) en op zondag 4 september eindigt het evenement met de film Christine uit 1983.

Meer informatie en kaarten bestellen kan op: http://www.usa2day.nl/bioscoop/

Foto: Website USA2DAY


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,197FansLike
2,236VolgersVolg
1,534VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
2.7 ° C
3 °
2.2 °
81 %
1.8kmh
100 %
vr
3 °
za
3 °
zo
3 °
ma
6 °
di
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.