EvenementPurmerend

Drive-in bioscoop in Purmerend

Purmerend – Na jaren met het idee rond gelopen te hebben komt het er dan toch van. De organisatie van USA2DAY komt met een ‘Drive-in Bioscoop’ op 2, 3 en 4 september 2016 op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg en ze zien het al helemaal voor zich. Ongeveer 100 Amerikaanse/oldtimer auto’s per avond op 1 terrein en kijken naar een (autogerelateerde) film op een groot scherm van 14×10 meter.

De keuze voor alleen Amerikaanse/oldtimer auto’s is gemaakt omdat er maar plek is voor +/- 100 auto’s per avond en dan geven deze auto’s de avond en het terrein toch een beetje de extra sfeer wat de avond dan speciaal maakt. Op vrijdag 2 september draait The Dukes of Hazzard uit 2005, op 3 september Death Proof (2007) en op zondag 4 september eindigt het evenement met de film Christine uit 1983.

Meer informatie en kaarten bestellen kan op: http://www.usa2day.nl/bioscoop/

Foto: Website USA2DAY

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.