EvenementPurmerend

Drive-in bioscoop in Purmerend

Purmerend – Na jaren met het idee rond gelopen te hebben komt het er dan toch van. De organisatie van USA2DAY komt met een ‘Drive-in Bioscoop’ op 2, 3 en 4 september 2016 op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg en ze zien het al helemaal voor zich. Ongeveer 100 Amerikaanse/oldtimer auto’s per avond op 1 terrein en kijken naar een (autogerelateerde) film op een groot scherm van 14×10 meter.

De keuze voor alleen Amerikaanse/oldtimer auto’s is gemaakt omdat er maar plek is voor +/- 100 auto’s per avond en dan geven deze auto’s de avond en het terrein toch een beetje de extra sfeer wat de avond dan speciaal maakt. Op vrijdag 2 september draait The Dukes of Hazzard uit 2005, op 3 september Death Proof (2007) en op zondag 4 september eindigt het evenement met de film Christine uit 1983.

Meer informatie en kaarten bestellen kan op: http://www.usa2day.nl/bioscoop/

Foto: Website USA2DAYWij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.