7.5 C
Purmerend
maandag 6 februari 2023

HomePurmerendGevaarlijk stukje Purmerend onderzocht

Gevaarlijk stukje Purmerend onderzocht

Purmerend – Dirk Groot aka de Zwerfinator heeft vanochtend een gevaarlijk stukje Purmerend onderzocht. De betreffende locatie aan het Oudelandsdijkje aan de Ringvaart is afgezet met hekken wegens gevaar voor asbest. Maar er is meer. Bekijk de video.

 

Dirk Groot, Waterlander van het jaar 2015 en uitvinder van de Zwerfie-bingo, geeft gastlessen, lezingen, workshops en advies over zwerfafval, plastic soep en duurzaamheid. Meer op: www.zwerfinator.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,549VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
7.5 ° C
8.9 °
6.6 °
88 %
0.5kmh
12 %
ma
7 °
di
5 °
wo
6 °
do
5 °
vr
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.