112Monnickendam

Politie doet inval in woning (Video)

Monnickendam – Gistermiddag heeft de politie een inval gedaan in een woning in Monnickendam. Aan het eind van de middag was de politie dringend op zoek naar een man in de omgeving van het Galgeriet. De politie vroeg burgers mee te kijken middels een burgernetactie.

De fiets van de man werd inderdaad aangetroffen op het Galgeriet, al was deze wel zwaar beschadigd. De politie had enkele minuten later de woning van de man gevonden. De man weigerde naar buiten te komen en daarom is de deur ingetrapt door de agenten. Met behulp van een politiehond is de man in zijn woning aangehouden.

De man bleef zich agressief gedragen in het politievoertuig. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft vermoedelijk de man een kalmerend middel gegeven. De man is met loeiende sirenes afgevoerd in een politieauto. Het is nog onbekend wat de aanleiding van dit incident was.

Bekijk hieronder de videobeelden.

Via Facebook/Credits naar: Waterland in Beeld.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.