18 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
Home112Politie doet inval in woning (Video)

Politie doet inval in woning (Video)

Monnickendam – Gistermiddag heeft de politie een inval gedaan in een woning in Monnickendam. Aan het eind van de middag was de politie dringend op zoek naar een man in de omgeving van het Galgeriet. De politie vroeg burgers mee te kijken middels een burgernetactie.

De fiets van de man werd inderdaad aangetroffen op het Galgeriet, al was deze wel zwaar beschadigd. De politie had enkele minuten later de woning van de man gevonden. De man weigerde naar buiten te komen en daarom is de deur ingetrapt door de agenten. Met behulp van een politiehond is de man in zijn woning aangehouden.

De man bleef zich agressief gedragen in het politievoertuig. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft vermoedelijk de man een kalmerend middel gegeven. De man is met loeiende sirenes afgevoerd in een politieauto. Het is nog onbekend wat de aanleiding van dit incident was.

Bekijk hieronder de videobeelden.

Via Facebook/Credits naar: Waterland in Beeld.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18 ° C
19 °
16.7 °
77 %
2.3kmh
100 %
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.