9.2 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomePurmerendWeinig spanningen in Turkse gemeenschap

Weinig spanningen in Turkse gemeenschap

Purmerend – Er zijn weinig tot geen spanningen in de Turkse gemeenschap van Purmerend. Dit blijkt uit een rondgang van RegioPurmerend in de Turkse gemeenschap. Door de coup van afgelopen vrijdag in Turkije zijn er in diverse plaatsen van het land spanningen ontstaan tussen de voor- en tegenstanders van de premier Erdogan.

Zo is er een boycot van aanhangers van Gülen in de diverse grote steden en worden deze bedreigd.

“Hier is geen sprake van spanningen, al kan ik de tegenstanders van Erdogan zo aanwijzen. Want dat weten wij gewoon van elkaar.”, zegt Mohammed. “Ook in de moskee komen we gewoon nog allemaal bij elkaar.” Een ander geeft aan dat ze als gemeenschap gewoon samen moeten leven. “Wat daar gebeurt heeft niets maar dan ook niets te maken met hoe wij leven in Purmerend. Mijn familie in Turkije krijgt het nieuws ook maar binnen via de televisie en internet. Ook zij weten niet meer dan wij.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
11.2 °
7.2 °
69 %
0.9kmh
100 %
ma
9 °
di
9 °
wo
8 °
do
10 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.