6.3 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* RecreatieLeeghwaterbad: elke middag zomerse activiteiten

Leeghwaterbad: elke middag zomerse activiteiten

Purmerend – Spurd maakt vakantie vieren in Purmerend dit jaar extra aantrekkelijk. Het Spurd-Leeghwaterbad maakt nog voor zondag het stadsstrand op de speelweide meer dan twee keer zo groot. Vanaf die dag tot de start van de ZomerPurVak half augustus zijn er elke middag zomerse activiteiten op de speelweide, op het vergrootte stadsstrand en met kano’s en zeilbootjes op het water bij het Leeghwaterbad. Bezoek aan de speelweide is gratis voor gasten van het Leeghwaterbad.

Vrijdag begint het meer dan verdubbelen van het oppervlak van het tijdens Zomer in het Park! populaire stadsstrand. Kinderen kunnen op het stadsstrand lekker spelen met zand en water en anders genieten van de verwachte zonnige omstandigheden. Spurd-Leeghwaterbad zorgt onder meer voor gratis te gebruiken speelgoed, zwembadjes en vliegers. Een springkussen maakt het speelplezier voor de kinderen nog groter. Watersproeiers op de speelweide zorgen met spetters voor waterpret en als dat nodig is voor enige verkoeling. Een deel van het stadsstrand is ook beschikbaar voor beachsporten als beachvolleybal en beachsoccer.

Het stadsstrand en de zomerse extra activiteiten zijn beschikbaar vanaf zondag 24 juli. De zomerse activiteiten zijn er elke dag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De toegangsprijs van het zwembad is € 4,95 en woensdagmiddag en de hele zaterdag € 4,45. Een volwassene met een kind tot en met drie jaar betaalt € 6,00, woensdagmiddag en zaterdag € 5,50. Met een ZomerZwemAbonnement (ZZA) heeft men tot en met zondag 4 september tijdens openingstijden onbeperkt toegang tot de speelweide en de opengestelde baden. Voor de prijs van € 35,00 is er met het ZZA in de laatste twee weken in augustus ook gratis toegang tot de ZomerPurVak in het Leeghwaterbad.

Foto: Spurd.

Update:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.3 ° C
7.2 °
5.5 °
78 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
16 °
ma
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.