* Middenbeemster112Purmerend

Purmerender onder invloed van medicijnen krijgt ongeval

Middenbeemster – Op woensdagmorgen kreeg de politie melding dat een auto tegen een wegmarkering was gereden op de Rijperweg in Middenbeemster. Ter plaatse hield de politie een 46-jarige man uit Purmerend aan.

Omstreeks 09.45 uur bleek de verdachte met zijn auto op de kruising van de Rijperweg en de Bamestraweg tegen een betonblok (varkensrug) in de berm te zijn gereden. De auto was van de weg geraakt en op het fietspad tot stilstand gekomen.

De politie merkte dat de bestuurder versuft, traag en onvast ter been was. Hij bleek echter geen alcohol te hebben gedronken. De man verklaarde zelf medicijnen te hebben gebruikt, wat zijn rijvaardigheid beïnvloedde.

De man moest bloed afstaan. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van de medicijnen.

De politie vorderde het rijbewijs van de man in.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.