Purmerend

Asbest in pand Geulenstraat

Purmerend – In het pand aan de Geulenstraat 62 is asbest gevonden. Dit vormt op dit moment geen gevaar voor de volksgezondheid. De gemeente heeft besloten uit voorzorg het asbest in de zomervakantie weg te halen. Deze sanering zal 2 weken duren.

Sanering

De firma Bentvelzen & Jacobs uit Velsen-Noord start op zaterdag 23 juli 2016 met de werkzaamheden en zal daar vrijdag 5 augustus 2016 mee klaar zijn

Het saneren van asbest gebeurt volgens de geldende wet- en regelgeving door een gecertificeerd bedrijf. Mogelijk ziet u medewerkers in witte pakken. Dit hoort bij de standaard werkwijze.

Herstelwerkzaamheden

Na de sanering zullen er nog bouwkundige- en installatietechnische herstelwerkzaamheden plaatsvinden. Deze staan gepland van maandag 22 aug. tot en met vrijdag 16 sept.

Overlast

Uiteraard proberen de aannemers de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar de werkzaamheden zullen af en toe enige geluidsoverlast en drukte rondom het pand veroorzaken. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben over de uitvoering dan kunt u contact opnemen met de projectleider Sylvia de Blij via telefoon (0299) 452 452.

Aldus de Gemeente.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.