15.6 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
Home112Autoinbrekers aangehouden

Autoinbrekers aangehouden

Purmerend – Op maandagavond hield de politie twee Purmerenders van 22 en 15 jaar oud aan wegens inbraak in auto’s. Een derde verdachte kon niet meer worden achterhaald. De politie stelt een onderzoek in naar zijn identiteit.

Omstreeks 18.40 uur kreeg de politie melding dat twee mannen op het parkeerterrein bij een supermarkt aan de Slenkstraat in Purmerend zou lopen. De mannen zouden aan portieren van auto’s voelen. Toen de politie ter plaatse ging, zagen zij een bestelbusje rijden waarin drie personen zaten. Aangezien zij aan het door een getuige opgegeven signalement voldeden, reed de politie achter de auto aan voor een controle.

Bij de controle werden in de bestelauto bankpasjes aangetroffen, die niet van een van de verdachten waren. De pasjes waren van een slachtoffer van autoinbraak aan de Burg. D. Kooimanweg, die juist aan het politiebureau was om aangifte van diefstal te doen. Ook werden andere goederen, zoals medicijnen en flesjes parfum, aangetroffen. Hiervan is de herkomst nog niet bekend.

Twee verdachten konden worden aangehouden. De derde was er vandoor gegaan. Beide mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hier zijn zij in verzekering gesteld.

Bij controle bleek een van hen nog een bedrag van ruim 3500 euro aan boetes open te hebben staan.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.6 ° C
16.8 °
14.5 °
75 %
1.8kmh
75 %
za
16 °
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.