10.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomePurmerendIntermaris koopt grond in Kop West

Intermaris koopt grond in Kop West

Purmerend – Onlangs tekenden Intermaris en gemeente Purmerend de overeenkomst voor grond in de nieuwe wijk Kop West. Intermaris voegt hiermee, na oplevering van bouw, circa 60 sociale huurappartementen aan haar woningvoorraad toe. De twee- en driekamerappartementen zijn vooral geschikt voor jongeren en één- en tweepersoonshuishoudens.

Bouwen

Bob Wijnberg, vastgoedontwikkelaar Intermaris: ‘Momenteel zijn we op zoek naar de aannemer om de appartementen te realiseren. We verwachten de aannemer dit jaar te selecteren en in 2017 te starten met de bouw. Als alles dan voorspoedig verloopt moeten de appartementen in 2018 klaar zijn.’

De appartementen

Intermaris ziet een groeiende behoefte aan betaalbare woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens. De locatie Kop West biedt de kans voor een mooie aanvulling op de bestaande woningvoorraad van Intermaris in de vorm van kleinere appartementen. De locatie is geschikt voor alle doelgroepen, echter met name voor de jongeren en starters op de woningmarkt vanwege de directe nabijheid van het centrum van Purmerend en de ontsluiting op de A7.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.2 °
8.9 °
65 %
2.7kmh
100 %
do
11 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.