Purmerend

Intermaris koopt grond in Kop West

Purmerend – Onlangs tekenden Intermaris en gemeente Purmerend de overeenkomst voor grond in de nieuwe wijk Kop West. Intermaris voegt hiermee, na oplevering van bouw, circa 60 sociale huurappartementen aan haar woningvoorraad toe. De twee- en driekamerappartementen zijn vooral geschikt voor jongeren en één- en tweepersoonshuishoudens.

Bouwen

Bob Wijnberg, vastgoedontwikkelaar Intermaris: ‘Momenteel zijn we op zoek naar de aannemer om de appartementen te realiseren. We verwachten de aannemer dit jaar te selecteren en in 2017 te starten met de bouw. Als alles dan voorspoedig verloopt moeten de appartementen in 2018 klaar zijn.’

De appartementen

Intermaris ziet een groeiende behoefte aan betaalbare woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens. De locatie Kop West biedt de kans voor een mooie aanvulling op de bestaande woningvoorraad van Intermaris in de vorm van kleinere appartementen. De locatie is geschikt voor alle doelgroepen, echter met name voor de jongeren en starters op de woningmarkt vanwege de directe nabijheid van het centrum van Purmerend en de ontsluiting op de A7.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.