* GeschiedenisPurmerend

Lezing en presentatie over villa Clementine

Purmerend – De in het magazine van Historisch Purmerend van maart jl. aangekondigde lezing annex beeldpresentatie over de Villa Clementine zal niet op zaterdag 3 september maar op zondag 4 september plaatsvinden. Dit op verzoek van ‘Clementine’. De lezing vindt twee keer plaats in de villa aan de Plantsoengracht 8, en wel om 14.00 uur en om 20.00 uur. Een rondleiding is inbegrepen.

Op zaterdag 30 juli a.s. is er opnieuw voorverkoop van toegangskaarten voor deze presentatie. De voorverkoop vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur tijdens de maandelijkse inloopmiddag in het VHP-huis aan de Kanaaldijk 10. Er zijn nog een aantal kaarten voor zowel de middag als de avond beschikbaar en kosten 10 euro (incl. twee consumptiebonnen) per persoon. Gezien de verwachte belangstelling kunnen maximaal twee kaarten per persoon worden gekocht die uitsluitend contant kunnen worden betaald. Reserveren is niet mogelijk.

De presentatie zal worden verzorgd door Jack Otsen, Pieter Dooper en Jan Rietvink. Elkaar afwisselend in twee verschillende ruimten houdt Jack Otsen zijn presentatie In het spoor van Brantjes over de geschiedenis van de villa en de zakelijke activiteiten van de familie Brantjes, en Pieter Dooper manager van Attica Beleggingsmaatschappij, en architect Jan Rietvink vertellen over de restauratie en wat er allemaal bij kwam kijken om de villa volledig in oude luister te herstellen.

Foto: Vereniging Historisch Purmerend. Lid worden? Kijk dan op de website: http://www.vereniginghistorischpurmerend.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.