6.7 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home* GeschiedenisLezing en presentatie over villa Clementine

Lezing en presentatie over villa Clementine

Purmerend – De in het magazine van Historisch Purmerend van maart jl. aangekondigde lezing annex beeldpresentatie over de Villa Clementine zal niet op zaterdag 3 september maar op zondag 4 september plaatsvinden. Dit op verzoek van ‘Clementine’. De lezing vindt twee keer plaats in de villa aan de Plantsoengracht 8, en wel om 14.00 uur en om 20.00 uur. Een rondleiding is inbegrepen.

Op zaterdag 30 juli a.s. is er opnieuw voorverkoop van toegangskaarten voor deze presentatie. De voorverkoop vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur tijdens de maandelijkse inloopmiddag in het VHP-huis aan de Kanaaldijk 10. Er zijn nog een aantal kaarten voor zowel de middag als de avond beschikbaar en kosten 10 euro (incl. twee consumptiebonnen) per persoon. Gezien de verwachte belangstelling kunnen maximaal twee kaarten per persoon worden gekocht die uitsluitend contant kunnen worden betaald. Reserveren is niet mogelijk.

De presentatie zal worden verzorgd door Jack Otsen, Pieter Dooper en Jan Rietvink. Elkaar afwisselend in twee verschillende ruimten houdt Jack Otsen zijn presentatie In het spoor van Brantjes over de geschiedenis van de villa en de zakelijke activiteiten van de familie Brantjes, en Pieter Dooper manager van Attica Beleggingsmaatschappij, en architect Jan Rietvink vertellen over de restauratie en wat er allemaal bij kwam kijken om de villa volledig in oude luister te herstellen.

Foto: Vereniging Historisch Purmerend. Lid worden? Kijk dan op de website: http://www.vereniginghistorischpurmerend.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
3.6kmh
100 %
ma
7 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.