6.7 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomePolitiekLVD: Maak gebruik van "aanwijzende" bevoegdheid

LVD: Maak gebruik van “aanwijzende” bevoegdheid

Purmerend – De Lijst van Damme heeft een brief gestuurd naar de commissaris van de Koning de heer Remkes van de provincie Noord-Holland. In de brief stelt LVD duidelijk dat er op het gebied van opvang van vluchtelingen in Purmerend nog niets is gebeurd en spreekt de commissaris aan op zijn mogelijkheid om gebruik te maken van zijn “aanwijzende” bevoegdheid, dit om het college van Purmerend op te dragen om een substantiële bijdrage te leveren aan de opvang van vluchtelingen in de regio Waterland.

“Naar mijn mening zet de gemeente Purmerend zich negatief op de kaart ten opzichte van de overige gemeenten in de regio. Purmerend dreigt hiermee tot risée van de regio te worden. We hebben gewoon een internationale verplichting.”, aldus Ernst van Damme.

De gehele brief kunt u hier lezen: https://www.dropbox.com/s/1aqckows8jpqy3i/26-07-2016-Brief-Remkes-Vluchtelingenopvang.pdf?dl=0Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
3.6kmh
100 %
ma
7 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.