15.1 C
Purmerend
vrijdag 24 mei 2024
Home* LeidenPurmerender langer in voorarrest om dodelijke schietpartij

Purmerender langer in voorarrest om dodelijke schietpartij

Purmerend / Leiden / Den Haag – De rechter-commissaris in Den Haag heeft dinsdag 26 juli twee verdachten van een dodelijk schietincident in de Rooseveltstraat in Leiden voor 14 dagen in bewaring gesteld. Bij deze schietpartij op dinsdag 14 juni raakte een 50-jarige man uit Leiden zwaargewond.

Het slachtoffer werd meerdere keren geopereerd, maar bezweek op donderdagochtend 16 juni aan zijn verwondingen.

De 34-jarige verdachte uit Zaandam en de 23-jarige verdachte uit Purmerend, werden op 21 juli aangehouden door twee arrestatieteams. Na de aanhouding werden woningen doorzocht en een aantal auto’s in beslag genomen.

Beide mannen zitten in beperking en mogen alleen contact hebben met hun advocaat. Vanwege de beperkingen zal het openbaar ministerie geen verdere mededelingen doen over de zaak.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
15.1 ° C
16.1 °
14.4 °
80 %
2.2kmh
100 %
vr
15 °
za
17 °
zo
20 °
ma
17 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.