* Leiden112Purmerend

Purmerender langer in voorarrest om dodelijke schietpartij

Purmerend / Leiden / Den Haag – De rechter-commissaris in Den Haag heeft dinsdag 26 juli twee verdachten van een dodelijk schietincident in de Rooseveltstraat in Leiden voor 14 dagen in bewaring gesteld. Bij deze schietpartij op dinsdag 14 juni raakte een 50-jarige man uit Leiden zwaargewond.

Het slachtoffer werd meerdere keren geopereerd, maar bezweek op donderdagochtend 16 juni aan zijn verwondingen.

De 34-jarige verdachte uit Zaandam en de 23-jarige verdachte uit Purmerend, werden op 21 juli aangehouden door twee arrestatieteams. Na de aanhouding werden woningen doorzocht en een aantal auto’s in beslag genomen.

Beide mannen zitten in beperking en mogen alleen contact hebben met hun advocaat. Vanwege de beperkingen zal het openbaar ministerie geen verdere mededelingen doen over de zaak.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.