PurmerendRegionaal

Geen zomerstop op de N244

Purmerend – De vakanties zijn begonnen in Noord-Nederland, maar de werkzaamheden op de N244 gaan gewoon door. De komende weken zijn er vooral voorbereidende werkzaamheden naast de N244 en langs de Edisonweg en Polderweg zoals het graven van cunetten en asfalteren van de nieuwe noordelijke rijbaan of het verleggen van kabels en leidingen. Daarnaast zijn er werkzaamheden aan de rotonde N244 – Magneet – Visserijweg.

De bouw van tunnels en bruggen gaat ook de hele zomer gewoon door. Zo wordt er doorgewerkt aan de fietstunnel bij de Oosterweg, de brug over de Middentocht en het nieuw te bouwen viaduct over het spoor en de Purmerringvaart-West.

Vanaf maandag 22 augustus starten de wegwerkzaamheden aan de N244 weer. In die week beginnen ook al de eerste nacht- en weekendwerkzaamheden. Meer informatie hierover volgt.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.