18.4 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendGeen zomerstop op de N244

Geen zomerstop op de N244

Purmerend – De vakanties zijn begonnen in Noord-Nederland, maar de werkzaamheden op de N244 gaan gewoon door. De komende weken zijn er vooral voorbereidende werkzaamheden naast de N244 en langs de Edisonweg en Polderweg zoals het graven van cunetten en asfalteren van de nieuwe noordelijke rijbaan of het verleggen van kabels en leidingen. Daarnaast zijn er werkzaamheden aan de rotonde N244 – Magneet – Visserijweg.

De bouw van tunnels en bruggen gaat ook de hele zomer gewoon door. Zo wordt er doorgewerkt aan de fietstunnel bij de Oosterweg, de brug over de Middentocht en het nieuw te bouwen viaduct over het spoor en de Purmerringvaart-West.

Vanaf maandag 22 augustus starten de wegwerkzaamheden aan de N244 weer. In die week beginnen ook al de eerste nacht- en weekendwerkzaamheden. Meer informatie hierover volgt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
18.4 ° C
19.4 °
17 °
81 %
0.9kmh
100 %
vr
17 °
za
18 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.