112Purmerend

Diefstal met grote emotionele waarde

Purmerend – Een 49-jarige vrouw uit Purmerend is het slachtoffer geworden van een diefstal met voor haar grote emotionele waarde.

Gestolen snorfiets

De snorfiets (Gilera Eco citta) werd dinsdagavond rond 18.40 uur gestolen vanaf het Leeuwerikplein in Purmerend. Het voertuig is van een overleden dierbare geweest. Het slachtoffer wil de snorfiets heel graag weer terug.

De snorfiets is overwegend wit van kleur en het frame is rood van kleur. De velgen zijn wit. Het zitje achterop de bagagedrager is rood met witte stippen. Op het voor spatbord was ook nog een oranje plaatje bevestigd.

Door getuigen is gezien dat twee mannen het de snorfiets wegnamen. Mensen met informatie over de verdachten of het gestolen voertuig worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Update: Het voertuig is aangetroffen en weer in het bezit van de rechtmatige eigenaar.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.