* Edam-Volendam112Gemeente

Informatie over grote brand Dirk van den Broek en Indrapoera

Volendam – Afgelopen nacht en vroege ochtend zijn de panden van Dirk van den Broek en Indrapoera door een grote brand verwoest. De brandweer heeft vastgesteld dat bij deze brand buiten het getroffen pand geen asbest is aangetroffen. Omwonenden hoeven zich dus geen zorgen te maken over eventueel vrijgekomen asbest.

In de loop van donderdag ontvangen direct omwonenden hierover een brief. Bij woningen die in de richting van de rook liggen, kan het zijn dat daar roetdeeltjes worden aangetroffen op het erf of auto. Als dat het geval is dan kan men dit zonder problemen opruimen c.q. afspoelen. De getroffen panden blijven zo lang dat nodig is afgezet met hekken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 140299.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.