16.5 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home* Edam-VolendamInformatie over grote brand Dirk van den Broek en Indrapoera

Informatie over grote brand Dirk van den Broek en Indrapoera

Volendam – Afgelopen nacht en vroege ochtend zijn de panden van Dirk van den Broek en Indrapoera door een grote brand verwoest. De brandweer heeft vastgesteld dat bij deze brand buiten het getroffen pand geen asbest is aangetroffen. Omwonenden hoeven zich dus geen zorgen te maken over eventueel vrijgekomen asbest.

In de loop van donderdag ontvangen direct omwonenden hierover een brief. Bij woningen die in de richting van de rook liggen, kan het zijn dat daar roetdeeltjes worden aangetroffen op het erf of auto. Als dat het geval is dan kan men dit zonder problemen opruimen c.q. afspoelen. De getroffen panden blijven zo lang dat nodig is afgezet met hekken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 140299.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.8 °
14.4 °
71 %
4.9kmh
100 %
zo
16 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.