1.1 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendAtleet Jorén Tromp gaat de strijd aan tegen zwerfafval

Atleet Jorén Tromp gaat de strijd aan tegen zwerfafval

Purmerend – Jorén Tromp traint op de atletiekbaan van Nea Volharding en vertegenwoordigt Nederland op de Olympische Spelen in Rio op het onderdeel estafette.

Samen met zijn collega atleten zet Jorén zich in voor een schone omgeving en moedigt hij anderen aan om ook de stap te zetten. De campagne is gericht op jongeren, omdat we het belangrijk vinden deze doelgroep te bereiken met onze boodschap.
Vanaf vandaag rijden er bussen waarop deze boodschap op de achterkant te zien is. Ook hangen er posters op diverse plekken in de stad.

Zwerfafval zorgt voor één van de grootste milieurampen: de plastic soep in de oceanen. 80% van al het afval in de zeeën is namelijk afkomstig van het land. Dat kunnen we voorkomen door niets meer op straat te gooien en door zelf ook af en toe afval op te ruimen. Eén stuk per dag opruimen helpt al. Als we dat met z’n allen doen, ligt er al snel niets meer.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1 °
81 %
1.6kmh
8 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.