PurmerendSport

Atleet Jorén Tromp gaat de strijd aan tegen zwerfafval

Purmerend – Jorén Tromp traint op de atletiekbaan van Nea Volharding en vertegenwoordigt Nederland op de Olympische Spelen in Rio op het onderdeel estafette.

Samen met zijn collega atleten zet Jorén zich in voor een schone omgeving en moedigt hij anderen aan om ook de stap te zetten. De campagne is gericht op jongeren, omdat we het belangrijk vinden deze doelgroep te bereiken met onze boodschap.
Vanaf vandaag rijden er bussen waarop deze boodschap op de achterkant te zien is. Ook hangen er posters op diverse plekken in de stad.

Zwerfafval zorgt voor één van de grootste milieurampen: de plastic soep in de oceanen. 80% van al het afval in de zeeën is namelijk afkomstig van het land. Dat kunnen we voorkomen door niets meer op straat te gooien en door zelf ook af en toe afval op te ruimen. Eén stuk per dag opruimen helpt al. Als we dat met z’n allen doen, ligt er al snel niets meer.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.