* HumorPurmerend

De briefjes van Rob Klaucke

Purmerend – Iedereen in Purmerend, bekend en minder bekend, krijgt een open briefje van Rob Klaucke.

Sinds enkele weken schrijft Klaucke open brieven aan bekende en minder bekende Purmerenders. Uit welke mouw hij deze teksten schudt is niet geheel duidelijk. Zelf noemt hij het een sociaal experiment, of een correlationele studie.

Allen met de nodige humor. En van een stevige humoristische kritische noot aan de ontvanger, is hij ook niet vies. Tot nu toe zijn alle ontvangers zeer positief over de inhoud. Een aantal ontvangers hebben zijn brieven ook beantwoord.

Zo heeft hij de burgemeester van Purmerend Don Bijl een briefje gestuurd. Maar ook de nieuwe wethouder Harry Rotgans, oud wethouder Edwin Voorbij en Zwerfinator Dirk Groot ontkwamen niet aan een briefje van Rob Klaucke. Om maar een aantal namen te noemen.

Humor blijft een prachtige manier om terug te reageren.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.