* HumorPurmerend

De briefjes van Rob Klaucke

Purmerend – Iedereen in Purmerend, bekend en minder bekend, krijgt een open briefje van Rob Klaucke.

Sinds enkele weken schrijft Klaucke open brieven aan bekende en minder bekende Purmerenders. Uit welke mouw hij deze teksten schudt is niet geheel duidelijk. Zelf noemt hij het een sociaal experiment, of een correlationele studie.

Allen met de nodige humor. En van een stevige humoristische kritische noot aan de ontvanger, is hij ook niet vies. Tot nu toe zijn alle ontvangers zeer positief over de inhoud. Een aantal ontvangers hebben zijn brieven ook beantwoord.

Zo heeft hij de burgemeester van Purmerend Don Bijl een briefje gestuurd. Maar ook de nieuwe wethouder Harry Rotgans, oud wethouder Edwin Voorbij en Zwerfinator Dirk Groot ontkwamen niet aan een briefje van Rob Klaucke. Om maar een aantal namen te noemen.

Humor blijft een prachtige manier om terug te reageren.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....