8.2 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomeRegionaalInschrijvingsperiode bidbook Afsluitdijk verlengd

Inschrijvingsperiode bidbook Afsluitdijk verlengd

Noord-Holland – Laatste oproep aan ondernemers uit Noord-Holland en Friesland om zich in te schrijven voor het bidbook Afsluitdijk.

De dijkversterking van de Afsluitdijk zorgt voor werkgelegenheid. Tijdelijk zijn er zo’n 8500 – 8700 mensen nodig om de werkzaamheden uit te voeren. De oproep gaat speciaal uit naar ondernemers in de grond-, weg- en waterbouw, maar ook bakkers, hotels en andere toeleveranciers zijn nodig. Inschrijven voor het bidbook kan nog tot september 2016.

In het bidbook komt een overzicht te staan met de bedrijfsinformatie van de ondernemers. De gemeenten Hollands Kroon, Súdwest-Fryslân en Harlingen gaan het bidbook gezamenlijk aanbieden aan de hoofdaannemer, zodra Rijkswaterstaat bekend heeft gemaakt wie dit is. Zo ziet de hoofdaannemer in één oogopslag wat de lokale ondernemers kunnen betekenen voor het werk aan de Afsluitdijk.

Schrijf in als ondernemer. Inschrijven kan tot 1 september 2016.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
8.2 ° C
9.4 °
6.8 °
80 %
7.6kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.