14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendWerkzaamheden aan kruisingen en rotonde N244

Werkzaamheden aan kruisingen en rotonde N244

Purmerend – Eind augustus start de provincie met het aanpassen van de kruisingen en rotonde aan de provincialeweg N244. Deze aanpassingen zijn nodig om de N244 te verdubbelen van twee rijstroken naar vier rijstroken.

Deze aanpassingen zijn nodig om de N244 te verdubbelen van twee rijstroken naar vier rijstroken. Zo wordt de rotonde bij de Visserijweg – Magneet in Purmerend omgebouwd naar een turborotonde (een rotonde met twee rijstroken) en past de provincie de kruisingen Polderweg-N244 en Edisonweg-N244 aan. Voor de veiligheid en het voorkomen van verkeershinder worden de werkzaamheden ‘s nachts en in het weekend uitgevoerd. Verkeer, met uitzondering van bussen en nood- en hulpdiensten, maken gebruik van de omleidingsroutes die staan aangegeven met gele borden. Het bedrijventerrein blijft altijd via één kruising bereikbaar. Ook de N244 blijft open.

In de flyer werkzaamheden kruisingen en rotondes N244 staat alle informatie nog eens kort en overzichtelijk samengevat.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.