Purmerend

Werkzaamheden aan kruisingen en rotonde N244

Purmerend – Eind augustus start de provincie met het aanpassen van de kruisingen en rotonde aan de provincialeweg N244. Deze aanpassingen zijn nodig om de N244 te verdubbelen van twee rijstroken naar vier rijstroken.

Deze aanpassingen zijn nodig om de N244 te verdubbelen van twee rijstroken naar vier rijstroken. Zo wordt de rotonde bij de Visserijweg – Magneet in Purmerend omgebouwd naar een turborotonde (een rotonde met twee rijstroken) en past de provincie de kruisingen Polderweg-N244 en Edisonweg-N244 aan. Voor de veiligheid en het voorkomen van verkeershinder worden de werkzaamheden ‘s nachts en in het weekend uitgevoerd. Verkeer, met uitzondering van bussen en nood- en hulpdiensten, maken gebruik van de omleidingsroutes die staan aangegeven met gele borden. Het bedrijventerrein blijft altijd via één kruising bereikbaar. Ook de N244 blijft open.

In de flyer werkzaamheden kruisingen en rotondes N244 staat alle informatie nog eens kort en overzichtelijk samengevat.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.