* Edam-Volendam112

Man beroofd van geld door vijf verdachten

Volendam – Woensdagavond 22.30 uur werd op de Kanthammerzeedijk een Poolse man beroofd van zijn geld en tas. De man liep over het fietspad achter een tankstation.

Daar kwamen vijf mannen naar hem toe die hem op zijn hoofd en lichaam sloegen. Zijn portemonnee werd afgepakt en hierna werd hij op de grond gegooid en nog een aantal keren getrapt. De jongens namen de tas van het slachtoffer mee en liepen weg in de richting van de Heideweg.

De verdachten droegen korte broeken en shirts met capuchons. Ze zijn circa 30 jaar. Opvallend was dat drie van de mannen kaal waren.

Getuigen die woensdagavond mogelijk iets van de beroving hebben gezien of weten wie deze mannen zijn worden verzocht contact op te nemen met de politie in Volendam op telefoonnummer 0900-8844

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.