2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112KFC overvallen - politie zoekt getuigen

KFC overvallen – politie zoekt getuigen

Purmerend – De politie doet onderzoek naar een overval op een eetgelegenheid aan de Verzetslaan donderdagavond.

Rond 22:20 uur liepen drie gemaskerde personen de eetgelegenheid binnen. Het trio bedreigde het personeel en ging er met een geldbedrag vandoor. De daders zijn in een donkerkleurige personenauto gevlucht in de richting van Hoorn. De omgeving werd uitgekamd, maar de verdachten werden niet meer gevonden.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk informatie hebben over de overval. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.