1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
Home* RTVSponsoren en adverteerders gezocht

Sponsoren en adverteerders gezocht

Purmerend – Op 10 januari dit jaar werden de grootste sportprijzen van Purmerend en Beemster uitgereikt: de Sport Awards Purmerend Beemster 2015. Met aandacht voor zowel topsport als breedtesport werd een podium geboden aan sport in de regio door middel van een sportgala in combinatie met een televisie-uitzending op RTV Purmerend. Voor het realiseren van een nieuwe editie is RTV Purmerend nu op zoek naar bedrijven of personen die hun naam willen verbinden aan hét sportgala van het jaar.

De eerste editie was gelijk succesvol. Er zijn zo’n 100 nominaties en drieduizend stemmen binnengekomen. Verder was de grote zaal van Theater de Purmaryn vrijwel vol en waren er duizenden kijkers via RTV Purmerend. Er werden prijzen uitgereikt in de categorie beste sportman, sportvrouw, aangepast sporter en sportteam. Ook de aanmoedigingsprijs van de Sportraad Purmerend werd uitgereikt.

“Om een nieuwe editie medemogelijk te maken zijn wij weer op zoek naar mensen die hun (bedrijfs)naam willen verbinden aan dit mooie evenement. Natuurlijk zoeken wij naar een passende tegenprestatie voor elke bijdrage zodat er een goede win-win situatie ontstaat”, aldus hoofdredacteur en producent Lars van der Manden van RTV Purmerend. Sponsoren is al mogelijk vanaf 100 euro en adverteren kan vanaf 250 euro. Iedereen die een bijdrage aan dit project wilt leveren wordt verzocht contact op te nemen Van der Manden. Ook worden er nog organisatietalenten gezocht voor het team van vrijwilligers dat het gala organiseert. Het project ontvangt geen subsidies vanuit de gemeenten en moet dus gedekt worden uit andere inkomsten zoals sponsoren en adverteerders.

Wanneer de financiering rond is vindt het gala plaats op 29 januari 2017. De Sport Awards Purmerend Beemster wordt georganiseerd door RTV Purmerend in samenwerking met Spurd, Sportraad Purmerend en Stichting Beemster Gemeenschap.

Foto: aangeleverd RTV PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.