* Edam-Volendam112Purmerend

Tweede verdachte poging overval carwash aangehouden

Purmerend – Een 21-jarige man uit Edam is dinsdagochtend in Velsen-Zuid aangehouden als tweede verdachte van de overval die op 22 februari jl. plaatsvond op een carwash op de Pascalstraat.

Tegen 17.00 uur bedreigden twee mannen een medewerker met een vuurwapen. De verdachten gingen er opeens vandoor zonder iets buit te maken.

Net na de poging overval werd een 20-jarige man uit Purmerend aangehouden op de Purmerdijk. De politie onderzocht de poging overval en kon afgelopen dinsdag een tweede verdachte aanhouden.

De 20-jarige verdachte moest woensdag 17 augustus voorkomen bij de rechtbank. Tegen hem is 2,5 jaar geëist. De rechter doet over twee weken uitspraak.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.