GemeentePurmerend

Onderhoud tunnel Waterlandlaan in september

Purmerend – Firma Dekker Bouw en Infra voert in opdracht van de gemeente onderhoudswerkzaamheden uit aan de tunnel aan de Waterlandlaan. Deze werkzaamheden leiden tot overlast.

5 tm 16 september: één rijstrook dicht
Eén rijstrook is afgesloten tussen de kruising met de Wielingenstraat en de uitrit van de tunnel. De verkeerslichten zijn buiten gebruik en met afzettingen wordt het verkeer nar de linkerstrook geleid. Dit betekent dat stremmingen voor het verkeer kunnen ontstaan.

17 18, 19 september: tunnel ’s nachts afgesloten voor auto’s.
in het weekend van 17 tm 19 september gaat de tunnel in de nacht helemaal dicht. De afsluiting geldt telkens van middernacht tot de volgende ochtend 06.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de Gorslaan, Van IJsendijkstraat en Burg. D. Kooimanweg. Fietsers en voetgangers kunnen aan één kant de tunnel door.

Inrichting verbeterd
Tegelijk met het onderhoudswerk wordt de inrichting van de weg aangepast en de weg opnieuw geasfalteerd. Door de nieuwe inrichting kan de tunnel in de toekomst onderhouden worden zonder het verkeer om te leiden: er kan dan steeds een tunnelbuis open blijven.

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.