PurmerendSport

Spurd gaat onderhoud buitensportcomplexen doen

Purmerend – Vanaf september gaat Spurd het volledige onderhoud van de buitensportcomplexen in Purmerend uitvoeren. Tot dan doet de gemeente Purmerend dat. Spurd kan de werkzaamheden goedkoper uitvoeren.

Het dagelijks onderhoud van onder meer de tientallen (kunst)grasvelden op de buitensportcomplexen in de Marktstad voerde de gemeente uit in opdracht van Spurd. Bovendien huurde de sportorganisatie voor seizoensgebonden werkzaamheden en gespecialiseerd werk externe capaciteit in. Het gaat in Purmerend om tien buitensportcomplexen die onderdak bieden aan de Purmerendse sportverenigingen.

Spurd neemt de ervaren medewerker van de gemeente, materieel en opslagruimte over. Het door Spurd zelf uitvoeren van het onderhoud betekent efficiencywinst ten gunste van de sportbeoefening. Voor de gemeente Purmerend levert het overdragen van de werkzaamheden aan Spurd financieel voordeel op.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.