6.6 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
HomePurmerendSpurd gaat onderhoud buitensportcomplexen doen

Spurd gaat onderhoud buitensportcomplexen doen

Purmerend – Vanaf september gaat Spurd het volledige onderhoud van de buitensportcomplexen in Purmerend uitvoeren. Tot dan doet de gemeente Purmerend dat. Spurd kan de werkzaamheden goedkoper uitvoeren.

Het dagelijks onderhoud van onder meer de tientallen (kunst)grasvelden op de buitensportcomplexen in de Marktstad voerde de gemeente uit in opdracht van Spurd. Bovendien huurde de sportorganisatie voor seizoensgebonden werkzaamheden en gespecialiseerd werk externe capaciteit in. Het gaat in Purmerend om tien buitensportcomplexen die onderdak bieden aan de Purmerendse sportverenigingen.

Spurd neemt de ervaren medewerker van de gemeente, materieel en opslagruimte over. Het door Spurd zelf uitvoeren van het onderhoud betekent efficiencywinst ten gunste van de sportbeoefening. Voor de gemeente Purmerend levert het overdragen van de werkzaamheden aan Spurd financieel voordeel op.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,875FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.6 ° C
7.8 °
6.1 °
78 %
6.3kmh
100 %
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.